Contact opnemen

We staan klokje rond voor U klaar, neem gerust contact met ons op

HostingW is op werkdagen van 9:00 tot 20:00 telefonisch en via de chat welke u rechts onderaan onze website vindt bereikbaar. Daarnaast zijn we 24 uur per dag per e-mail of via het in ons controlepaneel ingebouwde ticketsysteem en in het geval van calamiteiten via een special telefoonnummer bereikbaar. E-mails en tickets welke wij dagelijks, maandag tot en met zondag, voor 20:00 ontvangen worden gegarandeerd dezelfde dag nog behandeld en beantwoord.

Stuur ons een e-mail

24 uur per dag, voor 20:00 gemaild dezelfde dag nog reactie

Voor elke support- en sales vragen kunt u e-mailen naar: support@hostingw.nl. Abuse kunt u melden door een e-mail te sturen naar abuse@hostingw.nl. E-mails welke wij dagelijks voor 20:00 ontvangen worden gegarandeerd dezelfde dag nog behandeld en beantwoord.

Als u ons nu een e-mail stuurt dan krijgt u gegarandeerd vandaag nog reactie

Open een nieuw ticket

24 uur per dag, voor 20:00 geopend dezelfde dag nog reactie

We kunnen u het snelst helpen als u met behulp van het controlepaneel een nieuw ticket opent (zo beschikken we direct over al uw gegevens). Tickets welke wij dagelijks voor 20:00 ontvangen worden gegarandeerd dezelfde dag nog behandeld en beantwoord. Klik hier om een ticket te openen

Als u nu een nieuw ticket opent dan krijgt u gegarandeerd vandaag nog reactie

Community

24 uur per dag, 7 dagen per week

Op onze community kunt u terecht met vragen, als u hulp nodig heeft of voor advies. Medewerkers zijn dagelijks (maandag-zondag) aanwezig om al uw vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt zich in minder dan een minuut gratis aanmelden waarnaar u direct kunt deelnemen.

De community is altijd geopend, stel uw vraag

Chat met een medewerker

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00

U kunt op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00 met ons chatten doormiddel van de knop rechtsonderaan onze website. Als u een privacy- of account gevoelige vraag heeft dan vragen wij u altijd om een supportcode. Deze vindt u op de voorpagina van het controlepaneel.

De chat op onze website is op het moment gesloten

Post- en contact gegevens

Telefonisch zijn we maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 20:00 geopend


Adres: Kapitein Luidingaflat 26
3333 CM
Zwijndrecht
E-mail adres: support@hostingw.nl

Bedrijfsgegevens

HostingW is onderdeel van internet dienstverlener Make Me Connect


IBAN nummer: NL66 INGB 0006 1624 06
BIC: INGBNL2A
Ten name van: XYNTA
Kamer van Koophandel: 24359234 (Rotterdam)
BTW nummer: NL180.139.095.B01

Stuur ons een e-mail

Gebruik onderstaand contactformulier om ons een e-mail te sturen. E-mails welke wij dagelijks voor 20:00 ontvangen worden gegarandeerd dezelfde dag nog door ons behandeld en beantwoord. Als u al klant bij ons bent dan vragen wij u vriendelijk een ticket te openen doormiddel van het controlepaneel.
Om misbruik te voorkomen registreren wij uw IP adres: 54.198.210.67

Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown