Social media

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Plus of LinkedIN en u bent altijd op de hoogte

HostingW is ook op volop te vinden op social media. Zo kunt u vragen stellen via Facebook en Twitter, houden wij u op de hoogte over nieuws, gepland onderhoud, bekende storingen en aanbiedingen en geven wij u geregeld een interessant kijkje achter de schermen. U kunt ons onder andere volgen op social media kanalen Facebook, Twitter, LinkedIn en Google +. We hebben al deze social media kanalen hieronder voor u op een rij gezet.

Support via Social media

We doen altijd onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vandaar dat u ook voor ales en support terecht kunt op meerdere van onze social media pagina's. Zo kunt u voor algemene sales en support vragen terecht op onze Facebook en Twitter pagina's.

Binnen kantooruren ontvangt u gegarandeerd binnen een uur reactie, buiten kantooruren ontvangt u gegarandeerd binnen 6 uur reactie.

Privacy en account gevoelige vragen kunnen wij op social media helaas niet beantwoorden omdat het voor ons niet mogelijk is te controleren of de vraag of het verzoek daadwerkelijk van onze klant afkomstig is. De beste manier om zulk soort vragen aan ons te stellen is doormiddel van een e-mail of door een nieuw ticket te openen. We gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens.

Onze Social media kanalen

HostingW doet actief mee op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Een verwijziging naar onze pagina's vindt u hieronder.


Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Volg ons op Google+

Volg ons op LinkedIN

Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown