Statuspagina

Duidelijke en eerlijke meldingen over gepland onderhoud en bekende storingen

In het geval van gepland onderhoud of bekende storingen plaatsen wij een melding op onze statuspagina. We plaatsen niet alleen een statistische melding over geplande onderhoudsvensters en bekende storingen maar houden wij u ook tijdens het uitvoeren van het onderhoud of het oplossen van een storing zo goed mogelijk op de hoogte over onze voortgang. Gepland onderhoud en bekende storingen worden ook op Twitter gemeld. We communiceren altijd open, eerlijk en duidelijk.

Er is op dit moment geen onderhoud gepland en er zijn storingen bekend

Klik hier om onze statuspagina te bezoeken

Social media

Wij houden u ook op Social media op de hoogte

Gepland onderhoud en bekende storingen worden door ons ook op Social Media gemeld. Volg ons op Twitter @HostingWNL of op Facebook op de pagina HostingW. Daarnaast sturen wij u uiteraard ook een e-mail als u aangegeven heeft deze te willen ontvangen.

Wat doe ik bij een storing?

Storing niet gemeld? Lees dan wat u kunt doen

Denkt u last te hebben van een storing welke hier niet staat vermeld dan kunt u per e-mail, per ticket of telefonisch contact met ons opnemen. Lees wel eerst even 'Wat doe ik bij een storing?' om zo zelf snel een eenvoudig vast te kunnen stellen of u inderdaad last heeft van een storing.

Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown