Tutorials

Stapsgewijs uitleg over het gebruik van onze producten en diensten

Tutorials zijn korte instructiefilmpjes welke u stapsgewijs het gebruik van het bij onze Webhosting pakketten bijgeleverde controlepaneel uitleggen. Handelingen zoals het aanmaken van e-mail adressen, toevoegen van subdomeinen, inzien van bezoeker- en verbruik statistieken, instellen van cronjobs, beveiligen van folders en het maken en herstellen van een back-up worden hier uitgebreid aan u uitgelegd. Zien is immers vaak makkelijker dan om er alleen over te lezen.

Reseller webhosting tutorials


Instructiefilmpjes/tutorials over het gebruik van het bij onze Reseller webhosting pakketten inbegrepen reseller niveau. Voor het gebruikersniveau kunnen de instructiefilmpjes/tutorials voor onze Webhosting pakketten worden gebruikt.

Webhosting tutorials


Instructiefilmpjes/tutorials over het gebruik van het bij onze Webhosting-, Zakelijke webhosting-, Webwinkel webhosting- en WordPress webhosting pakketten inbegrepen DirectAdmin controlepaneel (gebruikersniveau).

Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown