Over HostingHostingW

Welkom, wij zijn HostingW. gewoon een goede Hostingprovider

HostingW bestaat uit een team technisch kundige- en gedreven medewerkers welke zich dagelijks voor de volle 100% inzetten voor onze klanten. Onze focus ligt op het aanbieden van Betrouwbare en Betaalbare Hostingproducten waaronder Domeinnamen, Webhosting pakketten en SSL certificaten. We luisteren goed naar onze klanten en zorgen ervoor dat ons aanbod altijd actueel is. Hier vertellen wij u kort over onze kernwaardes waarop wij onze bedrijfsvoering baseren.

Volledig transparant

Geen kleine lettertjes en verborgen kosten

We zijn altijd compleet transparant, open en eerlijk in de communicatie naar onze klanten, de prijzen op onze website zijn zonder verborgen korten en inclusief btw en kleine letters zult u op onze website niet vinden. Eerlijk en open zakendoen, daar houden we van.

100% tevredenheid

Uw absolute tevredenheid is ons doel

We gaan ver om het onze klanten naar hun zin te maken. We wuiven feedback niet weg, geloven dat het altijd beter kan en doen elke dag onze stinkende best om al onze klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen. We gaan voor niets minder dan 100% tevredenheid.

Ruim 10 jaar ervaring

Profiteer van onze kennis en ervaring

We zijn al meer dan 10 jaar actief op de Hostingmarkt. Al die kennis en ervaring gebruiken wij om u het best mogelijke product tegen een eerlijke betaalbare prijs aan te bieden. De bonk ervaring gebruiken wij ook om klanten doelgericht te kunnen helpen.

Nooit gesloten

Uw e-mail wordt 24 uur per dag behandeld

Het internet kent geen openingstijden en wij daarom ook niet. Al uw e-mails en tickets worden klokje rond beantwoord (ook in het weekend en op feestdagen). Is uw e-mail of ticket dagelijks voor 20:00 bij ons binnen dan krijgt u gegarandeerd dezelfde dag nog antwoord.

Direct geholpen

Alles om u snel en doelgericht te helpen

Eindeloos heen-en-weer mailen is niets voor ons, komen we er per e-mail of ticket niet uit dan bellen wij u even op zodat uw vraag of probleem zo goed en snel mogelijk beantwoord, beahdneld en verholpen kan worden. Korte lijntjes, daar houden we van en dat is wat we zelf ook willen.

Eerlijk communiceren

We houden u goed op de hoogte

Als er dan toch ondanks onze beste inspanningen iets fout gaat dan houden wij u goed en uitgebreid op de hoogte doormiddel van onze statuspagina. Hier vertellen wij u wat er aan de hand is en houden wij u tijdens het oplossen goed op de hoogte.

Vrijblijvend kennis maken?

Elke dag gaan we met een gigantische hoeveelheid enthousiasme aan de slag om u het best mogelijke product en de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. Bij ons bent u geen nummer, wij helpen u op een persoonlijke en professionele manier met al uw vragen. Het internet is altijd open en om die reden zijn we 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown