Ons controlepaneel

Ons controlepaneel vormt de basis van onze dienstverlening

Omdat het controlepaneel zo'n belangrijk onderdeel uitmaakt van onze producten en dienstverlening vonden we het belangrijk hier extra aandacht aan te besteden. Ons controlepaneel is geheel in house ontwikkeld en stelt u in staat uw producten te beheren, nieuwe producten te bestellen en berichten met ons uit te wisselen via ons ticketsysteem. Het aanmaken van een controlepaneel is gratis en geheel vrijblijvend. Klik hier om gratis een account aan te maken

Gebruiksvriendelijk

Uitgebreid en makkelijk in gebruik

Het is voor ons belangrijk om ervoor te zorgen dat elke klant eenvoudig gebruik kan maken van het controlepaneel. Daarom is gebruikers vriendelijkheid het speerpunt bij het ontwikkelen en onderhouden van ons controlepaneel, en hebben we deze uitgebreid laten testen.

Eenvoudig bestellen

3 simpele stappen en u kunt aan de slag

Met ons bestelformulier bestelt u eenvoudig de door u gewenste producten zoals bijvoorbeeld een Domeinnaam of Webhosting pakket. In slechts 3 klikken besteld en betaald u een product waarnaar deze in meeste gevallen vrijwel direct geleverd wordt.

Overzichtelijk dashboard

Alles in één oog opslag

Op het Dashboard kunt u in één oogopslag zien wat er op dat moment binnen uw account speelt zoals nieuwe ticketreacties, statusupdates van eerder bestelde producten en herinneringen bijvoorbeeld over producten en diensten welke binnenkort zullen worden verlengd.

Webhosting pakketten

Beheer uw Webhosting pakketten

In het onderdeel Webhosting krijgt u een overzicht van alle door u afgenomen Webhosting pakketten. Door op een pakket te klikken kunt u direct uw verbruik zien, uw inloggegevens resetten of het bijgeleverde Webhosting controlepaneel bezoeken.

Domeinnamen

Beheer uw Domeinnamen

Het Domeinnamen onderdeel is zeer uitgebreid doch eenvoudig in gebruik. Met slechts enkele klikken op uw muis beheert u Domeinnamen, bestelt u nieuwe Domeinnamen, maakt u gebruik van gratis bijgeleverde Services zoals DNS management en/of zegt u een Domeinnaam op.

Ticketsysteem

Tickets bekijken en versturen

Met het in ons controlepaneel ingebouwde ticketsysteem kunt u eenvoudig, snel en direct berichten uitwisselen met onze helpdesk. Daarnaast kunt u eerder verzonden- en ontvangen tickets en ticket reacties gegroepeerd per ticketnummer teruglezen.

Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown