Onze klanten

Onze klanten zijn ons visitekaartje, uw absolute tevredenheid is ons ultieme doel

Onze klanten zijn degene waarvoor wij dit doen. Niets minder dan hun absolute tevredenheid is ons doel. Wie beter dan onze klanten om u te vertellen wat zij zoal over ons vinden. Daarom is HostingW te vinden op onafhankelijke klantevaring websites ISPGids.com, Webhosters, Hostingbedrijven, Hostlist en Hosting Wijzer. De absolute tevredenheid van onze klanten is voor ons van het allergrootste belang en vormt de basis van onze service- en klantgerichte aanpak.

Onafhankelijk uw ervaring delen

Op bovenstaande websites kunnen klanten onafhankelijk hun mening met ons delen, of deze nou positief of negatief is. Negatieve ervaringen zien wij ons belangrijke feedback en een teken dat wij ons werk niet goed hebben gedaan. Hier gaan wij dan ook direct mee aan de slag om zo herhaling te voorkomen. We stellen het zéér op prijs als u als klant uw mening over ons, onze producten en onze dienstverlening op één of meerdere van de bovenstaande websites achterlaat.

Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown