SSL certificaat

Beveilig uw website, websites of server eenvoudig met een SSL certificaat

Met een SSL certificaat beveiligd u de gegevens welke een bezoeker of klant via uw website verstuurd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan contact- en aanmeldformulieren, banktransacties en andere via uw website verzonden gegevens. Er zijn 3 verschillende soorten certificaten: Domeinnaam Validatie, Organisatie Validatie en Uitgebreide Validatie. Onze Webhosting pakketten worden gratis geleverd met ondersteuning voor het zogeheten Let's Encrypt SSL certificaat.

Prijs
Normaal 13,55
Wildcard 127,05
Multi Domein 159,24

Standaard inbegrepen bij onze SSL certificaten

Genereren en Installatie

Wij verzorgen, als u dit wilt, gratis het genereren, aanvragen en installeren van uw SSL certificaat. U bent vrij om het SSL certificaat zelf te installeren.

Meerjarige korting

U kunt een SSL certificaat bestellen voor een termijn van 12, 24 of 36 maanden. Des te langer het termijn des te lager de prijs per jaar.

Vrijblijvend advies

Als u niet weet welk SSL certificaat voor u het beste zou zijn dan kunt u vrijblijvend bij ons terecht voor een advies bijvoorbeeld telefonisch of via de chat.

Domeinnaam Validatie

Beveiligde verbinding voor niet-publieke websites

Dit certificaat bevat geen bedrijfsgegevens. Er wordt alleen gecontroleerd of de domeinnaam eigendom van de aanvrager is. Het certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met een min. van 128 en max. van 256-bits encryptie.

Levertijd: 15 tot 30 minuten

Organisatie Validatie

Voor publieke websites zonder commerciële functie

Dit certificaat bevat bedrijfsgegevens. Bezoekers kunnen op basis van deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens komen niet zo prominent in beeld als bij een EV/UV SSL certificaat waarbij de adresbalk groen kleurt.

Levertijd: 1 werkdag

Uitgebreide Validatie

Voor webwinkels, banken en andere commerciële websites

Certificaten met uitgebreide validatie tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vooraf vastgestelde richtlijnen. Validatie vindt onder andere telefonisch, op basis van het KvK uittreksel en via een ondertekende overeenkomst plaats.

Levertijd: 5 werkdagen

Kies uit een Normaal, Wildcard of Multi Domein SSL certificaat


Normaal

Voor één Domeinnaam

Een normaal SSL certificaat werkt op één Domeinnaam. Bijvoorbeeld www.domein.ext of sub.domein.ext. Onze Webhosting pakketten zijn voorzien van een plug-in voor gratis te gebruiken Let's Encrypt DV SSL certificaten.

Wildcard

Voor één Domeinnaam en alle subdomeinen

Een wildcard SSL certificaat werkt op één Domeinnaam en alle bijbehorende subdomeinen. Bijvoorbeeld www.domein.ext maar ook sub1.domein.ext, sub2.domein.ext, sub3.domein.ext enzovoort.

Multi Domein

Voor meerdere domeinnamen

Een multi domein SSL certificaat werkt op meerdere Domeinnamen. U kunt tot 50 Domeinnamen beveiligden met hetzelfde SSL certificaat. Voor elke extra Domeinnaam betaalt u een vaste prijs bovenop de basis jaarprijs.

Veel gestelde vragen over SSL certificaten

Hier vindt u een selectie van veel gestelde vragen over het genereren, installeren, implementeren en het gebruik van SSL certificaten.


Onze Webhosting pakketten zijn voorzien van ondersteuning voor gratis te gebruiken certificaten van Let’s Encrypt. De door deze non profit organisatie uitgegeven certificaten zijn vergelijkbaar met de door ons aangeboden DV certificaten, verschil is wel dat deze certificaten maandelijks in plaats van jaarlijks (automatisch) opnieuw uitgegeven worden.

Omdat het niet werken van een eerder geïnstalleerd en geïmplementeerd certificaat kan zorgen voor problemen met de bereikbaarheid van de website adviseren wij alleen een gratis certificaat te gebruiken op niet commerciële websites. Voor advies over het voor u best te gebruiken certificaat kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Als u wilt dat de adresbalk van uw browser groen kleurt bij het bezoeken van uw website dan heeft u een EV certificaat nodig. EV staat voor Extended Validation (Uitgebreide Validatie).

EV certificaten zijn aan te raden voor webwinkels, banken en andere commerciële websites welke zich bezig houden met het verwerken van bezoeker en/of klantgegevens.

Nadat u een certificaat heeft aangevraagd zal uw aanvraag op een aantal punten door de certificaten autoriteit worden gecontroleerd. U zult gebeld en gemaild worden om te bevestigen dat u het certificaat aangevraagd heeft, u zult een overeenkomst moeten ondertekenen, de gegevens uit uw aanvraag zullen worden vergeleken met de houder en administratief contact gegevens van uw domeinnaam en er zal worden gekeken of de gegevens uit uw aanvraag overeenkomen met de gegevens uit uw KvK inschrijving.

Nadat het controleproces afgerond is zal het certificaat worden uitgegeven waarnaar deze geïnstalleerd kan worden. Het aanvragen, het controleproces en het installeren van het certificaat duurt over het algemeen 1 tot 5 werkdagen afhankelijk van hoe snel het controleproces (gegevens moeten kloppen, u moet bereikbaar zijn) kan worden afgerond. De aanvraag en het installeren van uw certificaat zal door ons gratis worden geregeld.
Dit is afhankelijk van het soort certificaat welke u kiest. Gratis certificaten van Let’s Encrypt zijn direct te gebruiken, DV certificaten zijn binnen 15 tot 30 minuten te gebruiken, OV certificaten zijn binnen een werkdag te gebruiken en EV/UV certificaten zijn binnen 1 tot 5 werkdagen te gebruiken. Het verschil ontstaat door het achterliggende controleproces.
Al onze servers zijn voorzien van SNI (Server Name Identification) ondersteuning. Hierdoor is het niet nodig om een dedicated IP adres aan uw website te koppelen.
DV staat voor Domein Validatie (Domain Validation) en OV staat voor Organisatie Validatie (Organisation Validation). Bij een DV certificaat wordt enkel de domeinnaam in het certificaat opgenomen. Bij een OV certificaat wordt de domeinnaam en de gegevens van de organisatie in het certificaat opgenomen. DV certificaten zijn geschikt voor niet-publieke websites en OV certificaten zijn geschikt voor publieke websites zonder een commerciële functie.
Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown