Webhosting

U kunt direct met één van onze Webhosting pakketten aan de slag

Een Webhosting pakket heeft u nodig om uw website op een Domeinnaam naar keuze te plaatsen. Onze Webhosting pakketten zijn niet alleen erg betrouwbaar en zeer betaalbaar, ze zijn ook voorzien van alles wat u nodig heeft om uw website op het internet te plaatsen. Bij elk van onze Webhosting pakketten is een .NL Domeinnaam naar keuze gratis inbegrepen. Hulp of advies nodig? Gebruik de knop rechtsonderin om direct met één van onze medewerkers te chatten.

Webhosting Basis

24,00 per jaar
12,00 per jaar

Webhosting Pro

36,00 per jaar
18,00 per jaar

Webhosting Plus

48,00 per jaar
24,00 per jaar

Webhosting Basis Webhosting Pro Webhosting Plus
Schijf-/ opslagruimte 10 GB 20 GB 30 GB
Dataverkeer per maand 100 GB 200 GB 300 GB
NL Domeinnaam Naar keuze Naar keuze Naar keuze
Websites hosten 1 2 5
Controlepaneel DirectAdmin DirectAdmin DirectAdmin
1-click app installer Installatron Installatron Installatron
E-mail adressen
E-mail doorstuuradressen
E-mail auto beantwoorders
E-mail mailing lijsten
Catch-all e-mail adressen
Professionele spamfilter
Toegang tot webmail
PHP-FPM ondersteuning PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 en 7.1 PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 en 7.1 PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 en 7.1
MySQL ondersteuning MySQL 5.6 MySQL 5.6 MySQL 5.6
MySQL databases
Toegang tot phpMyAdmin
SSL ondersteuning
SSL SNI ondersteuning
Let's Encrypt SSL
Subdomeinen
FTP accounts
Domeinnaam parkeren
Toegang tot logbestanden
Cronjob ondersteuning
Dagelijkse back-up 7 dagen retentie 7 dagen retentie 7 dagen retentie
Zelf back-ups maken
Zelf back-ups herstellen
Bezoeker statistieken AWStats en Webalizer AWStats en Webalizer AWStats en Webalizer
Wachtwoord beveiligde mappen
Malware scanner ClamAV en Patchman ClamAV en Patchman ClamAV en Patchman
Softwarelekken scanner Patchman Patchman Patchman
Adult websites toegestaan
Server locatie Steenbergen, Nederland Steenbergen, Nederland Steenbergen, Nederland
Installatiekosten geen geen geen
Niet goed, geld terug-garantie 30 dagen 30 dagen 30 dagen
24,00 per jaar
12,00 per jaar
36,00 per jaar
18,00 per jaar
48,00 per jaar
24,00 per jaar

Standaard inbegrepen bij onze Webhosting pakketten

 • Nederlandstalig controlepaneel
 • Gratis .NL Domeinnaam naar keuze
 • E-mail lezen en versturen via Webmail
 • Dagelijkse back-up, 7 dagen retentie
 • Onbeperkt aantal e-mail adressen
 • Onbeperkt aantal e-mail doorstuuradressen
 • Onbeperkt aantal e-mail mailing lijsten
 • PHP 5.5 en MySQL 5.6 ondersteuning
 • Ondersteuning voor SSL certificaten
 • Gratis Let's Encrypt SSL certificaten
 • Ondersteuning voor WordPress
 • Ondersteuning voor Joomla
 • Ondersteuning voor Drupal
 • 1-click app installer inbegrepen
 • Onbeperkt aantal subdomeinen
 • Onbeperkt aantal FTP accounts
 • Inkomende- en uitgaande spam filtering
 • Zelf back-ups maken en herstellen
 • Onbeperkt aantal domeinnamen parkeren
 • Verbruik- en bezoeker statistieken
 • Toegang tot uw log bestanden
 • Toegang tot phpMyAdmin
 • Folders met wachtwoord beveiligen
 • Ondersteuning voor cronjobs
 • In Nederland ondergebrachte servers
 • Ruimte voor 1, 2 of 5 websites
 • Eenvoudig up- of downgraden
 • Redundant uitgevoerde infrastructuur
 • Toegang tot onze professionele helpdesk
 • U kunt direct aan de slag

Reseller Webhosting pakketten

Bent u opzoek naar een betrouwbaar onderkomen voor uw eigen website en de websites van uw klanten? Kijk dan eens naar onze Reseller Webhosting pakketten

Klik hier voor meer informatie

Dagelijkse back-ups

Wij zorgen ervoor dat uw data veilig is

Wij zorgen ervoor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van uw website of websites. Zo zorgen wij ervoor dat uw data in geen enkele situatie verloren gaat. Deze back-ups worden minimaal 7 dagen lang extern opgeslagen in minimaal 3 verschillende datacentra.

Professionele spamfilter

We scannen uw inkomende en uitgaande e-mail

Niets is vervelender dan dat uw e-mail niet aankomt. Daarom scannen wij alle uitgaande e-mail op spam en malware om zo blacklisting te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen. Door deze maatregel blijft onze mail reputatie uitstekend en komt uw e-mail altijd aan.

Softwarelekken scanner

We maken een einde aan lekken en malware

We begrijpen dat u misschien niet de technische kennis heeft om uw website goed te onderhouden. Daarom scannen wij eens per dag uw Website op softwarelekken en malware. Wordt er een lek of malware gevonden dan lossen wij het probleem direct voor u op.

Nederlands controlepaneel

DirectAdmin controlepaneel inbegrepen

We zijn een Nederlandse Hostingprovider en daarom is het ook logisch dat het bij onze Webhosting pakketten bijgeleverde controlepaneel ook Nederlands is. Logisch toch? Heeft u toch de voorkeur voor Engels dan kunt u de taal van het controlepaneel zelf aanpassen.

Direct aan de slag

U kunt direct aan de slag met uw website

Niets is zo vervelend dan wachten. Daarom wordt uw nieuwe Webhosting pakket direct na betaling automatisch geleverd en wordt de door u gekozen Domeinnaam automatisch aangevraagd. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe of bestaande website.

Gratis domeinnaam

Gratis .NL Domeinnaam naar keuze inbegrepen

Uw Website is niet compleet zonder een bijpassende Domeinnaam. Daarom is bij elk van onze Webhosting pakketten een .NL Domeinnaam naar keuze gratis inbegrepen. Gebruik onze Domeinnaam Checker om te kijken of uw Domeinnaam nog vrij is.

We helpen u uw website verhuizen

Wilt u verhuizen maar heeft u geen idee hoe? Kijk dan eens naar ons stappenplan of maak voor 49,95 gebruik van onze Verhuis Service. Heeft u een WordPress, Joomla of Drupal website? Dan is onze Verhuis Service gratis. Wij zorgen ervoor dat uw website professioneel verhuisd wordt. Eerst verhuizen wij uw website en daarna pas uw Domeinnaam waardoor uw website bereikbaar blijft. Mochten er na de verhuizing problemen ontstaan dan lossen wij deze gratis voor u op.

Lees meer over onze Verhuis Service

Veel gestelde vragen over Webhosting

Hier vindt u een selectie van veel gestelde vragen over onze Webhosting pakketten en het gebruik ervan.


Nadat u een pakket heeft uitgekozen, besteld en betaald ontvangt u binnen 5 minuten uw inloggegevens op het bij ons bekende e-mailadres. Hierna kunt u direct aan de slag met uw pakket. Heeft u ook een domeinnaam besteld dan zal deze gelijktijdig aangevraagd worden en in de meeste gevallen enkele uren later aan uw webhosting pakket gekoppeld zijn.

Als u al een domeinnaam heeft welke verhuist moet worden dan kan het langer duren voordat de domeinnaam bij ons actief is. Dit is afhankelijk van het soort domeinnaam welke u heeft besteld. .nl, .be, .eu en .de domeinnamen worden vrijwel real-time verhuist en zijn enkele uren later actief. .com, .net, .org domeinnamen kennen een langere verhuisperiode.

Voor precieze informatie over de verhuisperiode van de door u te verhuizen domeinnaam kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag hoelang het zal duren om uw domeinnaam te verhuizen en wat u nodig heeft om uw domeinnaam te kunnen verhuizen. Op Domeinnaam verhuizen vindt u enkele praktische tips en vrijblijvend advies.
Dit is afhankelijk van het pakket welke u besluit te bestellen. Op een basis pakket kunt u 1 website, op een pro pakket kunt u 2 websites en op een plus pakket kunt u 5 websites onderbrengen. Het is mogelijk om tussentijds te up- of downgraden, hiervoor kunt u op elk gewenst moment een ticket naar ons toesturen. Wij zullen dit dan voor u regelen.
Elk van onze pakketten kan zonder domeinnaam besteld worden. Tijdens het bestellen van een pakket wordt u gevraagd een domeinnaam op te geven, als u deze domeinnaam niet wil verhuizen dan kunt u dit aangeven doormiddel van het bestelformulier. Nadat wij uw betaling ontvangen hebben zal dan alleen het pakket geleverd worden.

De door u opgegeven domeinnaam zal niet door ons worden verhuisd en kan door u doorverwezen worden naar het pakket. Bijvoorbeeld door het wijzigen van uw nameserver of het aanpassen van diverse A records in uw bestaande DNS zone.
Het is mogelijk om tussentijds uw pakket te up- of downgraden. Bij een upgrade zal het verschil minus de reeds gebruikte contractperiode aan u in rekening worden gebracht. Bij een downgrade betaalt u vanaf het eerstvolgende betalingstermijn automatisch de lagere prijs. In beide gevallen zal het pakket direct worden aangepast naar de nieuwe specificaties.

Om een up- of downgrade in gang te zetten kunt u een ticket openen met behulp van ons controlepaneel. Onze medewerkers zullen er dan voor zorgen dat uw pakket binnen een werkdag aangepast wordt, voor vrijblijvend advies kunt u ook contact met ons opnemen.
Onze pakketten worden per jaar betaald en kunnen per jaar worden opgezegd. We hanteren een opzegtermijn van 30 dagen, u ontvangt als particulier 52 dagen voor verloop een e-mail om u eraan te herinneren dat uw pakket binnenkort verloopt. Kiest u ervoor het pakket op te zeggen dan zal deze aan het einde van de contractperiode worden beëindigd. Mocht u willen kan uw pakket ook per direct worden opgezegd.
Webhosting is kort samengevat een onderkomen voor uw website. Het is serverruimte waarop u uw website plaatst welke met behulp van uw domeinnaam zichtbaar is op het internet. Onze webhosting pakketten zijn geschikt voor elk soort klant.

Als u een zakelijke website, webwinkel of populaire WordPress website heeft dan is het aan te raden om naar een ander soort webhosting pakket bijvoorbeeld: Zakelijke webhosting, Webwinkel webhosting of WordPress webhosting te kijken.

Deze pakketten bieden bepaalde extra’s welke ondersteunend zijn voor het soort websites welke u heeft en bepaalde zekerheden bieden voor het doeleinde waarvoor u de website of e-mail gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een up-time garantie, SLA en geoptimaliseerde omgeving waardoor uw website nog beter en sneller te bereiken is.
Copyright 2004 - 2017 HostingW, alle rechten gereserveerd. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW tenzij anders vermeld.

Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy verklaring Herroepingsrecht Cookie verklaring Notice and Takedown